Schäfer András szerezte augusztus legszebb gólját Szlovákiában!
Hírek, pletykák, igazolások

Schäfer András szerezte augusztus legszebb gólját Szlovákiában!

A Football Factor partnerjátékosa a DAC és a magyar válogatott kulcsembere Schäfer András máris bezsebelt egy elismérst a szlovák Fortuna Ligában, miután nagy csatában a szurkolók szavazatai alapján július és augusztus legszebb talátát a magyar játékos nyerte meg.

Újabb magyar játékos hódította el a szlovák Fortuna Ligában meghirdetett „Hónap Gólja” szavazást a DAC színeiben. A dunaszerdahelyi sárga-kékek magyar játékosai közül korábban a DAC színeiben is megfordult Vida Kristopher és a DAC jelenleg sérülésből lábadozó csapatkapitánya Kalmár Zsolt is megnyerte már ezt a voksolást. Az említett két magyar futballistához csatlakozott most a DAC és a magyar válogatott erőssége Schäfer András.

A 2021/22-es szezonban Schäfer András, a DAC és a magyar válogatott középpályása, valamint a Football Factor partnerjátékosa a legszebb találatáért járó trófea első nyertese lett az új idényben.  A Ligás Klubok Uniója (LKU) és a TV Markíza által meghirdetett voksoláson nagy csatában szerezte meg a szavazatok több, mint 47 százalékát.

A DAC kulcsembere még a második fordulóban szerezte a parádést találatot az újonc Liptószentmiklós ellen. A sárga-kékek játékosa a szavazás lezárásáig komoly csatában volt a Zsolna játékosával Branislav Sluka-val, de végül a 22 esztendős középpályás parádés gólja nyerte a szezon első „Hónap Gólját”.

A 2021-es július/augusztus legszebb góljáért tartott szavazás végeredménye:
1. Schäfer András (DAC) 47,76 %
2. Branislav Sluka (Žilina) 45,17 %
3. Ezekiel Henty (Slovan) 4,31 %
4. Takuto Oshima (Michalovce) 1,47 %
5. Jakub Kadák (Trenčín) 1,30 %

A bajnokságot irányító Ligás Klubok Uniója a 2013/14-es idény során hívta újra életre az ankétot, azóta 15 játékosunk nyerte el a díjat – Vida Kristophernek, Eric Davisnek, Eric Ramireznek, Kalmár Zsoltnak és Andrija Balićnak ez két alkalommal is sikerült.Nézd meg Webshopunkat is!

MAGYAR VÁLOGATOTT felszerelések

FERENCVÁROS felszerelések

LEGÚJABB FOCILABDÁK

UTCAI CIPŐK

EXKLUZÍV FOCICIPŐK

KAPUSKESZTYŰK

FOOTBALL KIEGÉSZÍTŐK

Gábor

Gábor vagyok a Football Factor csapatának tagja. 10 éves korom óta "fertőzött" meg a futball közege, azóta is részese vagyok ennek a csodának. Kezdetben aktívan üztem a sportot, ezt követően sem hagytam fel a focival. 23 éve vagyok az angol foci és a Liverpool szerelmese, de felvidéki magyarként a DAC is a szívem csücske. Főként ezekben a témákban várhatóak írások tőlem a blogon.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

slot server jepang