Szlovákia: három magyar játékos is a forduló csapatában!
Hírek, pletykák, igazolások

Szlovákia: három magyar játékos is a forduló csapatában!

A szlovák élvonalbeli bajnokság (Fortuna Liga) legutóbbi játéknapja a magyar játékosok számára kifejezetten jól sikerült, hiszen a Dunaszerdahelyt és a pozsonyi Slovant is magyar légiósai segítették a győzelemhez.

A Fortuna Liga legutóbbi játéknapján a DAC magyar játékosai is főszerepet vállaltak csapatuk 3-1-es győzelmében a Trencsén ellen. A sárga-kékek góljait a három magyar futballista szerezte Vida Kristopher, Kalmár Zsolt és Vida Máté személyében. Mellesleg mindhárom gól szépségdíjas találat volt.

A forduló után pedig ismét kihirdették a hétvége legjobbjait melyben végül a DAC két magyarja is helyet kapott, nevezetesen Vida Kristopher és a DAC csapatkapitánya Kalmár Zsolt is. A dunaszerdahelyi együttes házi gólkirálya Vida Kristopher már hetedik találatát jegyezte az idei bajnokságban amivel továbbra is a liga legjobb góllövői között található, csupán az előző idény gólkirálya a szlovén Andraž Šporar szerzett többet eddig az idei kiírásban. Kristophert idén negyedik alkalommal választották be a forduló csapatába, míg a sárga-kékek kapitánya Kalmár Zsolt harmadik alkalommal került be a forduló álomcsapatába.

Kép: TASR

A 15. forduló legjobbjai között a Slovan magyar légiósa Holman Dávid is helyet kapott, miután csapata hétvégi bajnokiján győztes gólt szerzett az Aranyosmarót otthonában.

A magyar válogatott labdarúgója idén másodszor került be a forduló álomcsapatába.

A Fortuna Liga 15. fordulójában álomcsapata:

fortunaliga.sk

 

Ondik Gábor

Ondik Gábor vagyok felvidéki futballszerető blogger és közgazdász. 10 éves korom óta "fertőzött" meg a futball közege, azóta is részese vagyok ennek a csodának. Kezdetben aktívan üztem a sportot, ezt követően sem hagytam fel a focival. 18 éve vagyok az angol foci és a Liverpool szerelmese, de felvidéki magyarként a DAC is a szívem csücske. Főként ezekben a témákban várhatóak írások tőlem a blogon.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.