Nem álom, valóság – Nike Mercurial Dream Speed
Termékbemutató/teszt

Nem álom, valóság – Nike Mercurial Dream Speed

A Mercurial és a gyorsaság fogalma mára már összeolvadt, mondhatnánk azt is hogy krumpli – burgonya.
A Nike mindig is híres volt arról, hogy kifejezetten odafigyel zászlóshajójára, és igyekszik egyedi, extravagáns dizájnokkal megajándékozni a Mercurial széria szerelmeseit.

Most sem történt ez máshogy, hiszen a mai napon (2019.09.30) az amerikai sportszergyártó óriás piacra dobta a legújabb Mercurialokat, amiket olyan nagy sztárok fognak hordani mint Cristiano Ronaldo, Kylian Mbappe és Sam Kerr.

A Mercurial Dream Speed elnevezésű kollekció sötét kék színnel érkezik, rajta egyedi motívumokkal és mintákkal. Személy szerint nagyon tetszik, hogy a logó ebben az esetben visszakerült az orr részre, nekem ez egy olyan vonás amit mindig is szerettem.

Az ezüst és fehér kiegészítő színeken kívül egy kicsit retro beütésű, hologram szerű feliratozás található a cipő külső oldalán a sarok résznél.
A bal cipőn az “MDS” rövidítés található, a jobb cipőn pedig “001” számozás. Ez jelentheti, azt is, hogy az MDS (mercurial Dream Speed) szériának ez csak az első modellje, és ezentúl rendszeresen egyedi kollekciókra számíthatnak a labdarúgás leggyorsabb játékosi, de jelentheti a Mercurial széria piaci dominanciáját. Mert ahhoz kétség sem fér, hogy ez az egyik, ha nem a legnépszerűbb focicipő napjainkban.

A cipőn megtalálható még egy érdekes adat: 44,7 km/h. Ez a szám jelzi a futball pályán valaha elért leggyorsabb sebességet. Ez a szám a PSG fiatal csatárához, Kylian Mbappehez tartozik.

Korábban már rengetegszer volt rá példa, hogy a Nike a kiemelkedő játékosainak egyedileg gyártott, ú.n. „signature” modelleket gyártott.
Ez azonban egy kicsit rendhagyó helyzet, ugyanis ez a cipő nem egy játékos neve által fémjelzett modell lesz, hanem a Mercurial széria három kiemelkedő viselőjének lábán is láthatjuk majd.
Korábban ugyan így dobták piacra a kifejezetten jól sikerült Mercurial „Level UP” szériát is. Úgy néz ki az amerikai sportszergyártó cég marad ennél a módszernél.

 

A Nike Mercurial Dream Speed 2019.10.03-tól elérhető a Football Factorban!

 

Nézz szét Webshopunkon!

NIKE FOCICIPŐK

FOOTBALL kiegészítők

LEGÚJABB FOCILABDÁK

Tamás

Kovács Tamás vagyok, a Football Factor csapatának tagja. A labdarúgás az életem szerves részét képezi. Tizenkét évig aktívan fociztam, és a mai napig is űzöm, hobbi szinten. Jelenleg a Testnevelési Egyetemen tanulok Rekreáció szervezést és Sportmenedzsmentet. Minden focicipő mögött áll egy történet. Cikkeimmel igyekszem majd még érdekesebbé tenni Számotokra az üzletben kapható termékeinket illetve betekintést nyújtani a sportszergyártás világába.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.