A Nike tiszta fehér focicipőkkel kezdi az őszt – Nike „Nuovo White” pack
Termékbemutató/teszt

A Nike tiszta fehér focicipőkkel kezdi az őszt – Nike „Nuovo White” pack

A tiszta fehér Tiempo júniusi megjelenése után most végre megérkezett a pack többi darabja is. Az sosem volt titok, hogy a Nike szeret néha egy-egy egyszerű, letisztult kollekciót piacra dobni, s erre jó példák a szinte évente megjelenő tiszta fekete, úgynevezett „blackout” packek. Ezúttal azonban a fekete-fehér kombó másik színére esett a választás.

Manapság többnyire a fehér cipők uralják a divatvilágot, s úgy tűnik, hogy a Nike most igyekszik ezt a trendet átvinni a labdarúgás világában is a legújabb, „Nuovo White”-ra keresztel kollekciójával.

Természetesen a fehér cipők legnagyobb hátránya az, hogy könnyen koszolódnak, azonban ha valaki hajlandó rendszeresen tisztítani a csukáját, akkor szerintem nagyon jól jár egy pár fehér focicipővel.

A „Nuovo White” cipői szépek, letisztultak és figyelemfelhívóak – szerintem ennél többre nincs is szükség.

A pack különlegessége, hogy a tervek szerint a cipőket csak a Nike legnagyobb fiatal tehetségei fogják majd hordani – hasonlóan a korábbi „Rising Fire” packhez.

A Nike öt zászlóvivő csukája, a Mercurial Superfly és Vapor, a Phantom Venom és Vision, illetve a Tiempo mind ugyanazt a színárnyalatot kapták. Igazából e terén mindössze két dologban különböznek a cipők: máshogy jelenik meg rajtuk a Nike logo és mások a stoplivégek színei is.

Szerintem a Nike „Swoosh” dizájnja a Mercuriálokon és a Tiempón lett szebb, azonban összességében talán a Phantom Venomnak áll a legjobban ez a letisztult stílus.

Képek:

Nike Mercurial Superfly és Vapor

   

Nike Phantom Venom

 

 

Nike Phantom Vision

Nike Tiempo

 

 

Nézz szét Webshopunkon!

ADIDAS FOCICIPŐK

NIKE FOCICIPŐK

FOOTBALL kiegészítők

LEGÚJABB FOCILABDÁK

Gábor

Hajdu Gábor vagyok, harmadéves anglisztika hallgató az ELTE-n. Több, mint tíz éve szenvedélyem a futball, mind aktív hobbi-játékosként, mind pedig elkötelezett szurkolóként. Ezen felül mindig is különösen nagy érdeklődést mutattam foci termékek és azon belül is a focicipők iránt. Manapság aktívan követem a nagyobb és kisebb sportszergyártók legújabb termékeinek megjelenését.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.