EURO2020 – Adidas Labda és mez bemutató rendezvény!
Termékbemutató/teszt

EURO2020 – Adidas Labda és mez bemutató rendezvény!

Mozgalmas és megjelenésekben gazdag hónapot tudhat maga mögött az Adidas. Alig egy héttel az új kollekciójuk az Encryption pack megjelenése után hivatalosan is bemutatták a 2020-as Európa Bajnokság hivatalos labdáját az Unifóriát, és a tornán szereplő nemzeti gárdák új Adidas felszereléseit.

Utóbbi minket is érint, ugyanis a Magyar Labdarúgó válogatottnak is az Adidas készíti a szereléseit.
A mez alapvetően nem sokban változott, ami szerintem nem is baj. A már megszokott piros – fehér – zöld színek jelennek meg a garnitúrán. A legnagyobb változás a mintában történt, ugyanis az Adidast a Duna hullámai ihlették meg mikor a mezt készítették. A hullám minták vízszintesen szelik keresztbe a meggypiros felsőt.

Véleményem szerint kifejezetten jól sikerült a mez, és remélem, hogy a nyári Európa Bajnokságon is láthatjuk hazánk válogatottját ebben pályára lépni.

Ahogy korábban említettem a német sportszergyártó cég leleplezte a kontinens torna hivatalos meccslabdáját, az Uniforiát is. A labda nemzetek közti egységet, a labdarúgás egyesítő hatását jelképezi, illetve a művészet, a kultúra és a labdarúgás kapcsolatát.

A labda alapszíne fehér, ezen fekete és neon kék, rózsaszín és sárga minták találhatóak. Véleményem szerint az utóbbi évek egyik legszebb labdáját készítették el.
A labda panelek anyaga megegyezik a korábbi Teltstar modellével.

Mozgalmas hetek állnak tehát az Adidas mögött, de most jön még csak a java, hiszen a napokban válik véglegessé a 2020-as Európa Bajnokságra kijutó csapatok listája.

Az Adidas szeretné testközelbe hozni az ambereknek az Európa Bajnokságra gyártott sportfelszereléseit, és szeretnék, ha mindenki idejében megismerkedhetne a Magyar válogatott új mezével és a hivatalos labdával. Ennek okán egy interaktív rendezvény keretében bemutatják az új mezt és labdát.

A rendezvényen lehetőségük lesz a vendégeknek kipróbálni az új Uniforia labdát, illetve személyesen is megcsodálni a Nemzeti válogatott új felszerelését.
A helyszín a Football Factor Andrássy úti üzlete lesz, ahova szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt 2019. november 21.-én 17:00-tól.

A rendezvény részletes programjáról IDE kattintva tájékozódhatnak.

 

Nézd meg Webshopunkat is!

MAGYAR VÁLOGATOTT felszerelések

LEGÚJABB FOCILABDÁK

ADIDAS FOCICIPŐK

 

Tamás

Kovács Tamás vagyok, a Football Factor csapatának tagja. A labdarúgás az életem szerves részét képezi. Tizenkét évig aktívan fociztam, és a mai napig is űzöm, hobbi szinten. Jelenleg a Testnevelési Egyetemen tanulok Rekreáció szervezést és Sportmenedzsmentet. Minden focicipő mögött áll egy történet. Cikkeimmel igyekszem majd még érdekesebbé tenni Számotokra az üzletben kapható termékeinket illetve betekintést nyújtani a sportszergyártás világába.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.