Camo minta és hideg színek uralják az Adidas új kollekcióját – Encryption pack
Termékbemutató/teszt

Camo minta és hideg színek uralják az Adidas új kollekcióját – Encryption pack

Az Adidas ezúttal valami egészen különlegessel készült a futballcipők szerelmeseinek. Összhangban a lassan-lassan beköszöntő ősszel, a német sportszergyártó ezúttal egy komorabb, hideg színvilággal dolgozott, amelyet innovatív dizájnokkal egészítettek ki. Az végeredmény – amely az Encryption Pack nevet viseli – szerintem nagyon jó lett.

Az Encryption packben szerintem az a legjobb, hogy az Adidas nem a klasszikus camo mintákat és színeket vette alapul, hanem egy minimalistább, elegánsabb dizájnt hoztak létre az összes cipőjükhöz.

Ahogy azt megszokhattuk, az összes fő Adidas cipő szerepel a kollekcióban, s a Copa, a Nemeziz, a Predator és az X is egyaránt egyedi dizájnt kapott.

További érdekesség, hogy az Encryption pack tagjaként debütál a Copa legújabb változata, a Copa 20. Az „update” ezúttal minimális, hiszen a korábbi generációhoz képest mindössze két apróbb dolog változott: egyrészt a csuka bőr része egy nagyon vékony extra dizájnt kapott, ami egy kis plusz tapadást biztosít a játékosoknak; másrészt a cipő sarokrészén is állítottak egy picit a németek, hogy a Copa még kényelmesebb legyen.

Ahogy azt már a hétvégi fordulókban láthattuk is, az Encryption pack tagjait az összes Adidas futballista hordja majd.

Lássuk a cipőket!

Copa 20+

Bár a Copa 20+ dizájnja elég egyszerűre sikeredett, mégis számomra egyértelműen ő a pack legszebb darabja. Az ezüst bőr és rajta a sötét hullámzó csíkok szerintem nagyon jól passzolnak egymáshoz, illetve a cipő sziluettje szerintem továbbra is az egyik legjobb a piacon.

A letisztult dizájnt jól egészíti ki a sarok környékén és a talpon található camo minta.

Nemeziz 19+

A Nemeziz 19+ is kifejezetten jóra sikerült, s kifejezetten tetszik, hogy itt is inkább a szürke különböző árnyalataival játszadoztak a németek. Tetszik az is, hogy nem egy klasszikus camo mintáról beszélünk, hanem inkább egyfajta töredezett szikla érzését adja a cipő.

Az tűzre emlékeztető élénk narancssárga Adidas csíkok pedig nagyon jól egészítik ki a szürke alapot.

Predator 19+

Személy szerint nekem a Predator 19+ tetszik a legkevésbé a packből. A színek és a minta kissé egybefolyik, illetve úgy érzem, nincs benne annyi fantázia.

Ezeken kívül pedig egy picit hiányolom az élénk kiegészítő színt, amit a Nemezizen és az X-en is megtalálhatunk.

X 19+

Az X 19+ a Predatoréhoz nagyon hasonló mintát kapott, azonban míg a Predatornál ez a minta szerintem kevésbé tűnik fantáziadúsnak, addig az X-nek kifejezetten jól áll.

Nagyon tetszenek továbbá a narancssárga csíkok is, amelyek szerintem kifejezetten menővé teszik az amúgy is elég jól kinéző focicipőt.

Az Encryption pack cipői hamarosan elérhetőek lesznek a FootballFactor boltjaiban is.

 

Nézd meg Webshopunkat is!

NIKE FOCICIPŐK

ADIDAS FOCICIPŐK

UTCAI CIPŐK

FOOTBALL KIEGÉSZÍTŐK

Gábor

Hajdu Gábor vagyok, harmadéves anglisztika hallgató az ELTE-n. Több, mint tíz éve szenvedélyem a futball, mind aktív hobbi-játékosként, mind pedig elkötelezett szurkolóként. Ezen felül mindig is különösen nagy érdeklődést mutattam foci termékek és azon belül is a focicipők iránt. Manapság aktívan követem a nagyobb és kisebb sportszergyártók legújabb termékeinek megjelenését.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.